| Autor |
Rekrutacja |
j3r3mi
Administrator

Miejscowość: zadupie
Data rejestracji: 12.04.06 |
| Dodane dnia 20-04-2006 15:09 |
|
|
Jesli chcecie wstapic w szeregi klanu Generation to rekrutacja bedzie sie odbywac tutaj napiszcie pare słów o sobie kim gracie, skąd jesteście itp. (byle nie było to żadne CV ) Przykład:
Nick:
Rasa:
Lvl:
I o sobie parę słow: wiek, miasto, ile gracie w Lineage i innne tego typu bajery
Edytowane przez adrtom dnia 20-04-2006 16:24 |
|
| Autor |
RE: Rekrutacja |
HerculePoirot
Użytkownik
Miejscowość: Szczecin
Data rejestracji: 20.04.06 |
| Dodane dnia 20-04-2006 23:20 |
|
|
Nazywam się Jakub Boruń. Jestem ze Szczecina, mam 14 lat. Moje zainteresowania to przede wszystkim: humanistyka i astronomia. W Lineage II gram od niedawna, nie licząc kilku dni spędzonych przy komputerze w Słupsku. Uważam, że jest to bardzo fajna gra, wciągająca i ciekawa. Nie mogę powiedzieć, że gram źle, ale nie mogę też powiedzieć, że jestem mistrzem. Na razie dobrze mi idzie, kupuję zawsze najlepszą broń, wyposażenie i przesuwam się po mapce coraz to do innych, dalszych miejsc.
Lubię grać w "party", rozmawiam z ludźmi najczęściej po angielsku, bo Polaków rzadko widywałem na Talking Island.
Jeżeli chodzi o moje zainteresowania to można też doliczyć do tego filmy i książki - najczęściej kryminalne. Co nie oznacza, że nie lubię komedii :-)!!! Mam w domu teleskop, którym mogę oglądać różne obiekty na niebie (np. planety) i powiem szczerze, że jest to bardzo wciągające. Pracuję nad własną stroną, która będzie poświęcona astronomii.
Ponieważ są to moje początki gry w Lineage II, nie znam więc wszystkich trików i ważnych czynności. Ale to się da nadrobić :-) Do klanu chciałbym wstąpić dlatego, iż uważam że będzie to bardzo fajna zabawa, ale i nie tylko. Po prostu lubię grać w tą grę i znam większość osób z listy.
Jakby się ktoś pytał, dlaczego akurat "HerculePoirot" to odpowiem: mój ulubiony bohater (detektyw) w książkach kryminalnych Agathy Christie.
Pozdrawiam wszystkich, trzymajcie się!
Poirot. |
|
| Autor |
RE: Rekrutacja xJoogurtx |
joogurt86
Użytkownik
Miejscowość: slupsk
| Dodane dnia 21-04-2006 07:09 |
|
|
Dresu mam nadzieje ze ten wpis wystarczy ci na wziecie mnie do twojego clanu wiecej nie bede pisal bo reszte znasz   
xJoogurtx |
|
| Autor |
RE: ? |
Omezis
Użytkownik

Miejscowość: Słupsk
Data rejestracji: 14.04.06 |
| Dodane dnia 21-04-2006 08:12 |
|
|
Jogurt ale inni użytkownicy też chciaeli by poznać Twoją osobę - tak myślę . Więc mimo , iz J3r3mi zna Cię bardzo dobrze - bo sam tak napisałeś w post. przedstawisz się reszcie
Pozdrowienia dla całej ekipy i HerculPoirt  |
|
| Autor |
Videal
Administrator

| Dodane dnia 21-04-2006 08:30 |
|
|
Tez tak sadze nie tylko lider jest w klanie, niech cala ekipa ma szanse Cie poznac by nie bylo takiego przypadku ze ktos na klanowym sie odzywa a ja nie wiem /kto/co/i jak/
Pozdrawiam Videal.... |
|
| Autor |
adrtom
Super Administrator
| Dodane dnia 21-04-2006 09:10 |
|
|
|
rowniez tak uwazam ze bez wzglegdu na to czy sie znacie czy ie napiszcie cos o sobie tak jak to zrobil Kub amimo tego ze go znacie wszyscy chcieli by sie znac bo co to za przyjemnosc grac z kims gdzie wiem tylko jak si eon nazywa i tyle - pomyslcie i pozmieniajcie swoje wypowiedzi pozdrawiam i zapraszam do gry |
|
| Autor |
RE: Rekrutacja joogurt |
joogurt86
Użytkownik
Miejscowość: slupsk
| Dodane dnia 22-04-2006 15:10 |
|
|
Siema !!!
Jetem ze słupska i gram w l2 juz od 1,5 miesiaca.Aktualnie gram dark elfem o profesji Beaddencer i mam 41lv.Moje hobby to piłka nożna igry komputerowe najlepiej rpg.mam niecale 20 lat i jestem maturzysta chodze do budowlanki.Duzo slyszalem o tym clanie i nie byly to złe opinie lecz przeciwnie,dlatego prosze was o przyjecie mnie do waszego grona ). [color=green][/color]
xJoogurtx |
|
| Autor |
RE: Rejestracja Rzeznikpl(ginter) |
ucho87
Użytkownik
Data rejestracji: 24.04.06 |
| Dodane dnia 24-04-2006 13:10 |
|
|
Siemanko!!!
Jestem ze słupska i chodze do budowlanki.Gram w l2 juz od 1 miecha.Lubie gry i sport.Teraz gramkrasnoludem o profesji spoilera i mam 34lv.Chcem przyłaczyc sie do waszego clanu bo uważam wasz clan za przyjazny i dobry oraz słyszalem ze szef clanu jest wporzadku Dlatego prosze o przyłaczenie mnie do waszych szeregów  
ucho87 |
|
| Autor |
Asharin
Użytkownik
Data rejestracji: 14.04.06 |
| Dodane dnia 24-04-2006 16:41 |
|
|
Ello Lineagemaniaki Nazywam się Kacper, mieszkam w Słupsku, a lat mam 14, a z tych lat juz ok. 2 miechy gram w Lineage . A teraz może coś o mnie w grze:
Nick: Asharin
Rasa: Człowiek
LvL: 40+
Profesja aladin
Moje ulubione miasto to Aden [użo dzianych graczy ]
Coś wiecej chcecie wiedzieć???? PiSzCiE do mnie w grze.
|
|
| Autor |
RE: rekrutacja DeathWishPL |
tomis92
Użytkownik
Data rejestracji: 26.04.06 |
| Dodane dnia 26-04-2006 23:13 |
|
|
Siemka. Jam jest Tomasz ze Słupska Mam 14 lat i gram w L2 od miesiaca. Lubie grac w kosza i oczywiscie grac w rp-egi. Gram Dark Elfem, aktualnie mam 31 lvl o profesji: assassin. Mój nick to DeathWishPL Krazy po mojej szkole plota ze jest to najlepszy clan na servie dragona i mialem na dzieje ze moze byscie mnie przyjeli do was
Edytowane przez tomis92 dnia 26-04-2006 23:23 |
|
| Autor |
Yoshi
Użytkownik
Miejscowość: miasto o którym nawet słońce boi się mówic
Data rejestracji: 01.05.06 |
| Dodane dnia 01-05-2006 14:57 |
|
|
siema ziomki.
na imie mam Piotr, wołają na mnie Yoshi albo xmen..... gram w L2 od ok miecha.... gram obecnie czlowiekiem magiem clerickiem...... mam 20 lat jestem ze Słupska. Chce wstapcic do tego gicior klanu bo chchialbym grac z tak fajnymi ziomami jak wy 
Jajichka |
|
| Autor |
adrtom
Super Administrator
| Dodane dnia 01-05-2006 15:19 |
|
|
Yoshi napisał/a:
siema ziomki.
na imie mam Piotr, wołają na mnie Yoshi albo xmen..... gram w L2 od ok miecha.... gram obecnie czlowiekiem magiem clerickiem...... mam 20 lat jestem ze Słupska. Chce wstapcic do tego gicior klanu bo chchialbym grac z tak fajnymi ziomami jak wy 
nie zapominaj powiedziec bo nie jestem pewien ze chodzisz ze mna do grupy na studia  |
|
| Autor |
Sinthel
Użytkownik
Data rejestracji: 23.07.07 |
| Dodane dnia 23-07-2007 13:26 |
|
|
Nazywam się Szczepan. Mam 13lat i gram w lineage 2 1rok. W grze nazywam się Sinthel mam 58lvl. Chcem wsta pic do waszego klanu bo słyszałem że jest bardzo dobry prosze o przyje cie mni do waszego klanu |
|